Buah2buahan yang tidak boleh dimakan semasa pantang.

Hi mommy, Nk tnye buah ape yg dilarang skali utk dimakan semasa dlm pantang? Mungkin setiap org tidak same. Tp bg saya, sy tak boleh mkn pisang. Bentan saya. Badan jd sejuk2..dan xlalu nak makan. Pdhal dh hari ke 44...br dlm 2suap.. Esoknya bdn dh rase lain mcm... Seminggu xlalu mkn...trus pi berurut...br ok.. Lps tu..sethn xusik pishang...???

1 Balas

Saya x mkan pisang juga.. Sebab kalau makan, baby meragam sebab perut xselesa