17 week 2 day

Hi mommy's ... Nk tanya pendapat nih , saya due date 6 May 2022 ( anak pertama )... & Saya bekerja ... So saya sepatut apply cuti start 2minggu awal sblum due date @ sebulan awal sblum due date ? Adakah saya perlu apply cuti start awal April 2022 sebulan sblum due date ? Mommy's bole share pendapat @ pengalaman mommy's disini ... #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

boleh refer q&a jabatan tenaga kerja dan ada artikel pasal ni kat TAPS. Boleh search

2y ago

💐