sakit perut + pinggang

Hi mommy's nk tanya la normal ke kalau sakit perut bawa ke pinggang ? Dh 2hari xblh tydo sakit sngt , anak first so xde pengalaman xtahu sngt blh share x mommy's semua ... Now sy dh 19weeks

1 Balas

Sakit sangat pada pinggang dan punggung tu sy alami dulu. Sy cuba adjust cara baring untuk tidur. Walaupun tak lena tapi boleh tidur. Tapi kalau sakit sangat pada perut sampai tak boleh tidur tu sis cuba rujuk doktor.

5y ago

Tula ramai y suruh jmpe doktor ... Terima kasih ye