Berat vs kencing manis

Hi, mommy.. nk tanya ada tak sapa2 yg berat terlebih naik pastu kena kerap p check berat dgn urin?? suspek kencing manis..suspek kencing manis.. tp ad ke check2 xdak pun kencing manis..?? Saya berat naik 1.5kg dlm masa 2 mggu. Skang berat 61.5kg 19weeks.

2 Balas

Sy pn naikk 4kilo dlm mse sebuln...hihi...seminggu just check bp jee..alhamdulillahh drah ok...ni nty mgu depn checkup lg..n tgok bert naik lg ke x....nurse ckp sy hye bly naik sekilo jee...hihi...klo lebihh kena minum air gulaa...