Nak sedekah baju baby girl dan unisex

Ad x ibu2 kat sini yg betul2 memerlukan pakaian bayi. Saya ad nak bagi baju anak yg dh xmuat. Saya ikhlas nak tlg . Baju pom oke lagi sbb pakai sekejap je. Sila tggalkan no fon , nama dan alamat. Postage saya tanggung.

Nak sedekah baju baby girl dan unisex
25 Balas

Hai sya elystika,,ank sya permpuan baru 4 bulan berat badan 6kg,,baju2 ank sya smua nya msih baby punya..Nak pakai slalu sja nampak perut😊.blm dpt tukar,tk dpt kluar pg pekan nak beli baju baru..Mahu oder tpi tk tau mcm mna mahu oder barang d shopee😁😁..Harap org lain jr niy minta tlong oder hihi.. No.Tel:01116630504 Nama:ELYSTICA BINTI SIBIN Alamat:KG.FONTAS NABAWAN PENSIANGAN 89950 SABAH

asalamualaikum, klo bju baby bru lahir masih ada ,blh beri kpd sy sdikit.. ? apapun trimaksih puan niat baik tuk tlg. smoga dmurahkan rzki puan aamiin.. ni alamt sya 01136477729 Sidik(boy)@osman(stafstor) JNT EXPRESS JALAN TAJONG 91000 Tawau sabah

Hi . Sy tgh pregnant anak pertama , tk beli byk pun bju lg . Musim2 mcm mne , kne berjimat 😅 . Kalu sudi nk sedekah , terima kasih puan . WAWA ZAKRI No 19, Jalan Ciku 8 Taman Kota Masai 81700 Pasir gudang 0179127288

Assalamualaikum puan sy bakal brsalin baby perempun tk lama lg.. Zainur Hayati Zaironi Blok B 06 - 36 Pangsapuri Seri Malaysia Sungai Besi 57100 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.. 01160954535

Sy pon tgh mengandung anak first , belum beli apa apa barang keperluan baby lagi . Kalau ada rezeki barang baby utk di berikan , syukur Alhamdulillah ☺️

Assalamualaikum, due date 8/11. Tak beli baju baby sgt jika sye terpilih ni alamat saya. 389, jalan taman meru 4, taman meru 1b, 30020 ipoh perak.

Noor Aziah binti Rosdi no 10 Lorong 2 Taman Seri Intan R.P.A Repoh, 01000 Kangar , Perlis 01129225578

0183209114 harap saya dpat walaupn sikit. Sbb xmampu nak beli brg anak. Anak ptama ☺️

3y ago

Ini alamat sya jika tpilih. No 36, Jalan Pekaka 1, Taman Perling, 81200 Johor Bahru, Johor.

blh x bg saya ,Sy skrg pregnant 8 bulan,bj apa pun X da lg. klu puan Sudi bg la

sy nak sis...nama sy aishah,0149134073,block 26A-G-C pangsapuri meru Ehsan..