Suntikan depo

Mommy, nak tanya sikit. Saya ada ambik suntikan depo buat kali pertama pada 28/10. 21/11 baru datang period untuk kali pertama. Tapi selalu period saya 5 hari. Tapi kali ni datang lebih 7 hari. Darah pun keluar makin banyak. Saya tak pernah ada sejarah period pain masa period. Tapi kali ni sakit tu rasa macam mencucuk-cucuk area rahim n bahagian private. Nak duduk n berjalan pun rasa sakit. Dah dekat 3 hari badan panas bila malam. Normal ke?

1 Balas

bila awak ambil perancang..mmang akan ganggu kitaran haid.. depo mmang kacau