Spotting and bleeding time depo

Hai mommy ada tak yang ambik depo kat sini, saya nak tanya about depo. Sebelum ni saya adalah period even dah pakai suntikan depo, period saya on time and paling sekejap 5 hari, palaing lama about half month pun ada. Saya start depo masa anak saya 3 bulan, dan sekarang anak saya dah 1 tahun 2 bulan. Tapi this lately, saya tak datang period dah lewat sangat and bila saya buat kerja berat mesti ada spoting. Badan saya kerap panas macam nak demam tu, loya dan pening kepala. Setiap pagi mesti akan muntah yang kuning tu. Perut rasa tak selesa lagi2 area rahim ke bawah. Selalu cramp, and start craving macam-macam. Adakah tu simptom normal depo? Sebelum ni tak pernah jadi macam tu. #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

Saya tiada pengalaman depo. Cuma nak mencelah, ada buat UPT? Kalau nak kata sebab depo, 11 bulan lalu dah ambil depo. Agak pelik jika simptom depo muncul hampir setahun, kan?