nak tanya pandangan

hai ibu ibu kat sini ada tak dekat sini ada pengalaman after cucuk depo bila nak datang period sakit sangat sangat . pinggang sakit badan sakit sakit sendi pun sakit tapi sedangkan before pregnant bila time datang period okay ja takda rasa sesakit ini . saya da start datang period dari semalam tgok ada darah sikit tapi macam tak lancar tau . ada tak cara nak realeas kan rasa sakit ni ? adakah ni kesan dan punca dari cucuk depo ?#bantusharing #ingintahu

4 Balas

sy cucuk depo. period nonstop selama 5 bln. pinggang sakit. mood xtentu. bila stop. 5 bln jgk ambil masa bdn jdi normal balik.

2y ago

saya dari cucuk depo then sebulan kemudian baru datang period tapi sakit nya tu nauzubillah sakit teramat sakit satu badan jadi jem .

ada sis mungkin effect lama xdtg period atau darah keluar sikit

kalau cucuk depo darah mmg keluar sikit2 je

2y ago

tapi ada ke rasa sakit yg mcm saya bagitahu tu?

cuba ckp kt nurse..

2y ago

tu la next week mmg ada bawa anak checkup then sama checkup untuk saya tanya pasal kesan cucuk depo ni sama ada okay ke tak .