cream untuk ruam

hi mommy... nak tanya cream untuk ruam dekat private part apa yang bagus ya? baby saya girl 2 bulan lebih..

4 Balas

Sudocream . Saya tak sapu hari hari sebab nanti habis celah celah private part baby tu penuh putih putih , kalau baby perempuan leceh sikit lah sebab tu tak sapu selalu . Tapi kalau naik bintik saya terus sapu , esoknya dah hilang . Atau boleh try brand joielle . Dia ada cream untuk nappy , untuk ruam muka , sabun mandi semua ada

Sudocream & Nappy Cream Joielle..tapi jgn ambil yg ada VCO..ambil nappy cream Joielle aloe vera biasa..bekas warna biru putih..Not all Baby skin suitable using VCO..😊

Sudocream