Baby kick 38w

Hi mommy.. nak tanya, baby sy hari ni bergerak slow, cuma dia kurang kick.. pkul 5.15pm baru 4 kick... Bila sy minum air sejuk, makan, dia bergerak slow je mcm berpusing.. ad benjol2 baby kat perut jgk.. biasa pkul 5.45 paling lewat complete 10 kick... Takde sakit, x dek leaking.. perlu ke sy ke pac?

2 Balas

baby sy pun dh x brp kick 38 week, nurse ckp lau rasa dia bergerak mcm megeliat ke ape kira 1. sb perut sy jenis kemas padat

11mo ago

ohh yeke.. sy perut jenis longgar..hihii

kadang2 bby active waktu mlm ..huhu

11mo ago

Pergi hospital terus ibu. Takpe, dr takkan marah. Lagi pun lain dari hari kebiasaan kan. Selalu pukul berapa dah cukup kick. Ni kalau dah lebih dari pukul 9 tak cukup, ibu pergi je hospital terus. Lebih baik kita berjaga jaga.