breastfeeding

Hi Mommy.. nak tanya, baby sy baru sebulan.. malam sy bagi Susu badan sambil baring.. Ada tak mommy sendawakan baby jika baby dh tidur? Baby sy meragam xmau tidur lps sendawakan dia.. bg Susu formula dia minum tapi nk juga minum Susu badan sambil baring.. terpaksa tidurkan dia mengiring.. takut masuk air kat paru2.. Ada tak cara nk bagi baby tidur malam.. tq

2 Balas

Kalau bby sy mmg xsedawakan dah kalau dia dah mnyusu lps tu ttdo😁

4y ago

Sbb kalau nk kejutkan dia semata n sedawakan dia mmg xjd kerja la sy ni gamaknya....lps sedawa dia segar blk. ..utk ank2 sy buat masa ni xde masalah....dah stahun lebih dah ank yg last tu...nk semua ank pon sy mmg xsedawakn kalau dorg mnyusu smpai tertido....