TAK BOLEH TIDUR

Mommy kat sini ada tak mcm sy dalam pukul 1-4pagi selalu terjaga dari tidur , nak tidur balik mesti ambil masa .. btw sy dah trimester 2 tidur mengiring kanan kiri pun tak selesa . ?

1 Balas

sama mcam sya.. trbgun subuh2 .. mau tdr balik pun susah😅 pusing kiri x selesa.. pusing knan x selesa.. 27wk..😂😂

5y ago

Aah betul2 lagi first baby . Jadi kenangan sungguh lah . 😍 Hehe kadang husband kerja malam tido sendiri , diri sendiri je tahu kadang sakit itu sakit ini huhuu .