Boleh ke naik flight/ets dalam usia kandungan 5minggu?

Hi mommy. Kalau dah minggu ke5, boleh ke naik flight Dan ets? Sebab pjj dengan suami, dah lama tak balik kg suami. Ticket semua dah beli. Tak sangka pulak preggy this time. Untuk pengetahuan, saya baru mengandung anak pertama. Boleh minta pendapat sebab risau sangat sbb banyak gegaran nnt, takut ganggu 😭 and saya tak buat scan apa2 lagi.

1 Balas

Boleh je sis , takde masalah . Sy preggy anak 1st selalu nak fligt juga sebab pjj . Tapi masa dah hujung hujung nak duedate tu baru lah dr bagitahu dah tak boleh naik flight . Apa2pun jaga diri ya

6mo ago

alhamdulillah, terima kasih awak ☺️ risau sngt sbb baru minggu ke5, tak kuat lagi 😢 risau gegar2 lagi2 masa nak mendarat tu, hentakan kuat 😥