Siapa ada pengalaman naik flight 1st trimester? Boleh ke? 😭😭😭

Nak tahu boleh ke ya kita naik flight waktu minggu ke 4-5 ni.. Saya actually dah beli ticket ni sbb teringin sangat gi makan then tak tahu saya actually tengah mengidam. Ada sapa-sapa ada pengalaman tak? 😭

2 Balas

Boleh. Saya dah 2 kali naik flight masa 1st trimester takde apa pun. Kalau naik bot tu ye tak boleh

2y ago

Tq sis!!! Saya dah selamat pergi balik 😬

Saya. Ok je insyaAllah 😊 cuma kalau diorg tau mgandung, diorg akan mntk surat doc

2y ago

Tq sis! Saya dah selamat pergi balik nasib flight smooth and landing semua okay. Tapi waktu landing saya angkat buntut awal2 😅