Naik Flight

Hi Mommiesss!! plan nak balik kg bulan depan.. tp kandungan masa tu dah 29w++ nak masuk 30w.. Klau ikut policy airlines, boleh lg naik flight.. tp ghisau jg kn🤭.. Ad tak mommiess yg pernah naik flight usia kandungan 30w++? ok tk .. #firstmom #ingintahu

3 Balas

Boleh je .. saya nnt 32w naik flight MAS . Dah tanya diorng kata blh janji ade surat doctor. Sbab saya naik flight tu nak balik kampung nak branak and pantang kat kampung . Kalau airasia or myairline try tanya dlu sis. Haritu bnyak kes tak lepas biarpun ade surat doctor and kandungan baru 30w kebawah. Nak selamat beli MAS.

1y ago

Okay sis tqtq🫶🏻.. btw awk ad tnya nurse jg ke? nurse kata ok tak? sbb sy tak tnya lg nurse, ingt nak tnya msa next appt😅

Boleh saja siss tp ikut most policy airline, kena dptkan surat clearance dari doctor kan? Cuma hati2 saja mcm biasa

1y ago

Ya sis.. tq taw 🫶🏻

boleh naik lgi.. cuma perlu bawa surat kebenarn dokter.

1y ago

ok sis tq respon 🫶🏻