Strip upt samar

Hye..saya nak tanya, kalau begini adakah positif? saya beli di shopee. dari mata kasar saya, saya nampak ada line..cuma masih samar-samar

Strip upt samar
12 Balas

sy beli di shops jugak...yg kaler ping tu wktu subur yg biru tu untuk cek prengnent..tp samar2 jugak..dh dua minggu tk piriod..nk cek dokter takut awal sgt...konfius jp..ad ke Tak ad ye😅

3w ago

awak pregnant tak masa ni?

Upt boleh jadi positive line or evap line..kalau sis npk line tu dlm time frame dia, insya Allah positive. Kalau stengah jam or sejam lebih baru naik line, tu evap line..

2y ago

ni bukan upt..ni opk (test kesuburan)..kena test upt bru tau pregnant ke tidak

Tak nampak double line. Pada saya, kalau lewat 2 minggu period baru la check. Kalau kurang dari tu, doctor pun tak advice untuk buat upt.

hai sis ape result skg pregnant tak .. sbb sy pn ada pakai upt beli kat shopee naik 2line tapi samarr xtau betul ke x

ya samar sngt tuu.. kalau masi boleh sabar tunggu 2 minggu akan dtg lagi dan cuba.. huhu..

Nampak satu line. Berapa lama lewat period? Tunggulah period sampai lewat seminggu.

sy dpt mcmni, strip ni pon beli kt shopee. masa tu dah lewat period seminggu.

nampak mcm 1 line je. boleh ulang next week tgk mcm mne.

tgu smingu or 2 minggu...ade ne

lewat period brp hri sis