Nak tanya makin dekat due baby kurang gerak ke? Tapi dlm satu hari cukup 10gerak..

Normal ke tak ye.. Dah 35w6d anak first xde pengalaman

1 Balas

jika tidak ckup tendangan ia adalah tidak normal..prlu ke hsptl kadar segera tuk dptkn rawatn.dkhuatiri bby trbelit tali pusat ke dkt dlm perut or apa shj blh brlaku...pape puan kena alert all the time..dgn pstikan tendangan sntiasa ckup..dan jika sush hti better g chck..apa2 pun just follow ur instincts rs mcmne..kalau rs tak sedap hati better g klnik or hsptl chck .at least tw bby mcmne ....mg dpmudahkan segalanya amiin