confius

Mommy btol ke 24 week tu dh 6 bulan... ?? Ade yang pertikaikan sy... Perot sy kecik mcm 2 bulan... ? sy jadi takot... Kecik sgt ke perot dgn usia kandungan... Hurmm.. Risau kan bby dkt dlm ni

confius
104 Balas

Doktor ada cakap apa apa ke sis ? Kalau baby sihat , tak perlu risau perut besar ke kecik 😅 lagipun baby bump tu aurat , jangan ditunjuk sangat sebab kat luar sana ada sejenis lelaki yang bernafsu dengan perempuan pregnant