botol susu

hi mommy boleh suggest botol susu puting lebih kurang nipple mom. dah try tommee & avent, baby tolak, baby 3month

17 Balas

Dari baby smpai besar pigeon je sy guna. Msa baby guna yg puting biasa..da 6bln mcm tu tukar pda wide neck. Tpi tu la...hrga puting xbrapa marhaen la..😅😅 Da bsr ni bru tukr yg mur² pnya..sbb da jarang mnum susu.

masa anak no 2 macam ni jugak dia tolak semua jenis botol , last last try bagi pigeon bru oke dia nak

mengikut kajian sy yg dah pakai dari mahal ke murah, mcm2 brand, pigeon jugak yg anak nak.

boleh cuba jenis latex yang warna kuning tu sebab lebih lembut seakan nipple kita

boleh try guna puting pupici dgn mana2 botol standard neck. Harga pun tak mahal

jenama baby bee pun okay.. Beli dekat TT.. lembut je putingnya..

Baby saya guna botol como tomo, baby 1m.

NUK amik yg puting latex 0-6mth. A

pigeon amek yg jenis wide neck

cuba try comotomo.