Share pengalaman gerakan baby waktu usia kandungan 7bulan

Hai mommy, nak tanya, macam mana gerakan baby korang time perut dah 7bulan ? Selalu dan kerap ke dia gerak atau mungkin ade specific timing dia. Dan macam mana nak bagi baby tu active gerak selalu dalam perut ye#bantujawab

1 Balas

Actually tak reti nak taip pasal gerakan baby ni. Kali pertama yakin gerakan baby ni memang kita rasa eh, dan buat kita tersenyum. Makin membesar kandungan kita makin slow yg kita rasa gerakan sbb tumbesarannya buat ruang kantung sempit bagi janin. Pastikan gerakan 10 tu ada.