Risau (29w)

Bila saya tidur, saya tak ada rasa baby saya gerak. Bila saya bangun, baru saya rasa baby gerak. Normal ke, tapi bila siang dia aktif. Bila malam saya nak tidur dia tidur jugak. Bila bangun baru rasa dia gerak. Risaunya. #firstbaby

2 Balas

okey lah tu baby ikut shift awak, kena berlawanan shift, awak susah nak tido lena nanti 🤭🤭🤭

Yg penting cukup 10 gerakan dlm 12jam. Kalau nak dia aktif, try minum air sejuk manis