Bersalin awal atau lewat

Hi mommy's... Bole sya tahu. Mommy pregnant pertama kali. Bersalin paling awal berape minggu? Sya skrg dh 32 minggu. Boleh share pengalamam mommy.. sya agak nervous lak sejak masuk trimester ke 3 ni. #ingintahu #firstbaby #firstmom

22 Balas

hmm saya first preggy and first baby...saya sepatut due ogos (15/8) tapi lahir july (28/7)....lahirkan masa 37 weeks 5 days...hehe..mommy bersiap siap aje...tunggu hari .moga moga semuanya selamat ya.

2y ago

ye sis.. sya pon siap2 je ni. ialah tambah sy risau. sy bekerja. takut terkena dkt tmpt kerja.