Bersalin awal atau lewat

Hi mommy's... Bole sya tahu. Mommy pregnant pertama kali. Bersalin paling awal berape minggu? Sya skrg dh 32 minggu. Boleh share pengalamam mommy.. sya agak nervous lak sejak masuk trimester ke 3 ni. #ingintahu #firstbaby #firstmom

22 Balas

Hi, Puan. Saya first time mom, bersalin tepat 37 weeks. Tak jangka langsung 😅

2y ago

kite 40 minggu 3 hari..same dengan 10 bulan 3 hari

sy anak sulung 41w bru bsalin🤭..anak no 2 39w,anak no 3 37w..skrg tgh tgu anak no 4 plk nak kluar bp minggu

2y ago

ouh.. agak lewat jgk sis bersalin utk ank pertama. tp alhamdullilah.. semua tu dh selamat.

ank first 32 weeks, ank sec 28 weeks, no 3 ni tak tahu lagi... stanby awal je sbb dh ada 2 kli rekod baby prem 😅

2y ago

alhamdulillah selamat , tapi stay nusery dok dlm incabetor... ank pramatang ssh skit nk jaga... kne sentiasa pantau, sbb dia x cukup matang, penjagaan dia pon ibu kne bljar dgn doc

Sy first time mom bersalin 39w 4d, contraction ringan start kul 2:30am bersalin jam 6:00am

bersalin week 37+3hri.. sbb fetal distress mse 36w+5hri.. 12jam cbe normal.. lastly czer

sy bersalin ank no 1, 40w.ank no 2 41w.ank 3 40w 3hari.ni tggu ank ke 4..

38w dh bersalin. air ketuban kurang. kena induce.

Anak 1st sy lahir 36w. Ceaser coz baby besar.

ank 1st saye brsalin mase 34w3d

2y ago

alhamdulillah...

ank 1st bersalin ikut due