Bersalin awal atau lewat

Hi mommy's... Bole sya tahu. Mommy pregnant pertama kali. Bersalin paling awal berape minggu? Sya skrg dh 32 minggu. Boleh share pengalamam mommy.. sya agak nervous lak sejak masuk trimester ke 3 ni. #ingintahu #firstbaby #firstmom

22 Balas

sedia ja sis. ada yg bersalin awal iaitu pramatang. kalau 37w ke atas dah matang bayi dlm kandungan. alert setiap perubahan tubuh dan discharge keluar dr vagina

2y ago

betul sis. tp alert sebarang kemungkinan. banyak kes sekarang baby lahir pramatang. kalau sy anak pertama 39w++,anak kedua ngam 38w. yg ke 3 belum tahu lg. yg penting sis sudah sedia awal😊😊