Baby tak berak.

Hi mommy, baby sy dah 2 bulan 20 hari. Tapi, hampir 2 minggu dia tak buang air besar yg byk. Hanya beberapa kali, die kentut dan cirit. Kadang2 najis hanya secalit. Sebelum ni dah kena, first time kena bawa ke klinik, doktor bagi ubat cocok. Lepas je cocok, die membuang. Tapi najis normal. Warna kuning. Lepastu 3 hari sekali die berak, then jadi lagi sekali tak berak. Baby sy fully breastfeed. Org kata normal kalau tak berak lama, tapi saya risau sebab sy first time mommy. Sy harap, ada jawapan dan penyelesaian dari ibu2 semuaa ☺️ Terima kasih.

1 Balas

👉 *Tummy Time* 🌸Bertindak seperti minyak Telon 🌸Membuang angin dalam perut 🌸Bantu melegakan perut sebu 🌸Bantu melegakan kembung perut Cara guna: 👉Sapu pada perut & tapak kaki Balm ini membantu anak yang mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit, cirit birit. 100% Essentials oils😍 Tambahan bahan: 🍄Ginger 🍄Peppermint 🍄Junipers 🍄Fennel 🍄Lemongrass 🍄Anise 🍄Patchouli 🍄Tangerine 🍄Lavender Berat: 18 gram