masalah najis berubah warna

hai saya nak tanya anak saya baru 2 bulan baru ni dah jumpa doktor sebab masalah susah membuang doktor bg ubat dengan tukar susu lain haritu najis warna kuning dah dan dia berak tiap2 hari bru ni 3 hari sekali baru berak dan najis warna kuning hijau normal ke tapi anak saya xde meragam..Boleh kongsi2 kn pendapat tak terima kasih?

2 Balas

Boleh refer ini, sy bagi anak sy susu badan & topup susu formula. Anak sy akan berak 2-3 hari sekali. Dan dia berak mesti warna hijau gelap diikuti dgn warna perang. As long as baby membuang in shaa Allah takde masalah.

5y ago

Sama²..

Baby minum susu formula ye.. Lebih elok tukar susu sebab risau baby sembelit & risau baby x ngam dgn susu tu

5y ago

Saya baru je tukar doktor yg srh mnum susu frisolac comfort sbb sblm ni dah jmpa dktor dah aritu dah ok skrg brtukar warna blik njis dia