Berak sekali dua dalam sehari

Hi mommies nak tanya, normal ke kalau baby berak sekali dua je dalam sehari? Bf campur fm. Sebelum ni dia minum dupro 7 8 kali berak sehari then tukar ke S26 dia berak sekali dua je dalam sehari. Btw baby baru masuk 3 bulan #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

normal je tu. yg kata berak 7 ke 8x tu xnormal tu. tu tnda anak x rasi dgn dupro tu. kalo kata berak sekali dua or 3x tu ok lagi. atas 5x tu means susu x sesuai