Normal ke baby berak sekali je sehari?

Assalamualaikum nk tanye. Normal ke baby 1m 16h berak sekali sehari je? Last dia berak pagi smalam. Today tak berak lagi. And ni dh terjadi 2 3 hari before. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

Normal je. Atleast sehari sekali if susu formula. if menyusu badan, normal jika 3-7 hari belum berak. Selagi baby ok tak meragam, perut tak kembung, dan aktif

haah fully bf. tq semua sbb respon. tenang sikit rasa. takut jgk if effect apa2 kt baby.😊

3y ago

ye Puan. satu lagi dia ada kentut buang angin punbagus juga utk baby.

kalau breastfeeding rasanya normal