Anak batuk selsema

Hi mommy. Anak saya 1y 7m dekat 2 minggu batuk berkahak& selsema. Adakah salah satu punca susu formula juga? Patut ke tukar susu. Ada sesiapa boleh suggest kan susu formula yg terbaik. Sbb sebelum ni dia bf. So saya tak tahu menahu sgt. Tq

4 Balas

Rasanya memang musim la sis sekarang. Anak2 saya pun tengah tak sihat. Berulang2 tak sihatnya pening kepala nak melayan 😩 sorang 5 tahun, sorang setahun. Mula2 yang kakak start demam, selsema, batuk berkahak. Dah baik sikit, adik pulak jangkit. Ni adik masih belum sihat sepenuhnya. Masih ada batuk berkahak, lah kakak dah start selsema & batuk balik. 😭 Gi hospital pun dapat ubat yang sama je. Dr pun cakap sekarang memang tiap hari kes yang sama je dr hadap. Batuk, selsema. Dr kata mungkin faktor cuaca, udara. Kalau takde keperluan unyuk keluar better tak payah keluar lagi2 yang ada anak kecik

musim skg sis..anak saya tiba2 demam batuk selesema. alhamdulillah dia lega tapi jangkit ke saya pula..dala tgh pregnant bila batuk sampai terkencing..pergi kk baru2 ni doc cakap musim sbb skg jerebu.

x sure la sbb susu ke bkn.. sbb skg pun cuaca memg x elok.. baby hanta taska ke duduk umah?

skrg ni cuaca xberapa elok