Susu formula lactogrow

Ada ibu ibu boleh suggest susu formula utk anak 1thn.. sebab anak sy batuk selsema

1 Balas

Anak saya minum lactokid 1-3 ... Mommby kena try n error la utk fm ni .. Ada sstngh susu tk sesuai dgn anak .

5y ago

Depends jugak mommy .. Kalau bg mnom anak muntah2 , perut kembung , sembelit .. Mknanya susu tu tk sesuai utk anak .. Sy sblom ni bg anak susu dutch baby ..stiap kali lepas mnom je muntah .. Pastu ada yg suggest lactokid dia kata anak pon bselera mkn kalau mnom susu ni .. Kbtulan anak saya pon mmg susah nk mkn .. Smpy kena paksa la .. Alhamdulillah lactokid ni serasi n selera anak pon btmbh dah .. Tkyh pksa2 dah