Baby 3 bulan selsema batuk esok checkup cucuk vaccine

Hi mommies semua, nak tanya.. baby sy baru masuk 3 bulan, now die tengah selsema and batuk, dia asyik tido je siang malam. Minum susu pon x byk sgt cm biasa. Da sehari x berak. Dia minum susu formula, susu bdn sy da drop. Esok patutnya ada appointment checkup 3 bulan dia kena cucuk. Boleh ke eh dia amek vaccine walaupun die tengah selsema and batuk?

1 Balas

tak boleh cucuk patutnya... esok pagi awak call terus nurse yg incas anak awak bgtahu keadaan anak terus.