DUE BULAN 10

Hi mommy , ada yang due bulan 10 tak ? Ada yang dah bersalin ke ?

67 Balas

due 29/10 dan masih bekerja 😅 tapi dh start ada sakit kt ari2 dan kdg sakit pinggang .. hrp keluar 37 ke atas, ank first keluar 36 mnggu 4 hri

sy due 16/10 ank kedua..blum ada tanda2 nk bersalin..semoga kita semua dipermudahkan segala urusan bersalin nanti in shaa Allah Aaminn 🤲🤲

due 11/10 tpi skrng layan sakit pinggang .perut mengeras.tidur malam xselesa sngt..kalau bby gerak to mcm ad rasa tolak2 to rasa sakit ...

Sy 2nd preggy due 18/10 if takda tanda nk bersalin terpaksa serah diri n doc masukkan induce 😣 hope dptlah bersalin awal xnk induce takuttt

1/10 ..siapa geng..pun belum ada tanda2 lagi.risau.hahaha.padahal anak nmbr 4 jarak yg nmbr 3 ,tiga tahun.dh lupa cara nk beranak 🥲

sy due 18.10. tp msuk hr ni hr ke 3 perut mngeras mcm nk bsalin..x bleh bt keje rumah lnsung dah.. xthu bleh pegi keje x pasni

saya due 13/10 tp dh 2x Caeser skrg no.3 pun Caeser dh dpt date operit serah diri 30/9 ni..doakan saya Selamat semuanya amin..

Saya 6/10 tp last week scan baby songsang dan saya pulak gdm diet control. Tak pasti sama ada bersalin ikut due atau awal hehe

6d ago

sama due date. tapi perut dh start sakit bangun duduk jala semua sakit.

hi mommy, due kita 8/10. Moga² anak second ni bersalin awal. Anak first overdue. hehe. sekarang dah 36w.

sy 6/10 belum lagi ad tanda ii nk bersalin 🥲 semoge ibu ii yg bersalin bulan 10 permudahkan segala urusan 🫶🏻

6d ago

insyaAllah amiinn. sama due. dh start 1 badan sakit xlarat semua tapi gigihkan juga kerja