38weeks 1day

hey mommy ada tak mcm saya .masa preggy ni sellu saja rasa sedih. sellu nangis sendiri. tak blh kena abai sikit mesti rasa diri tak d syg. dan sllu juga stress .... kdng takut juga sbb nnti ada apa2 dngn baby dlm kandungan?. tapi perasaan tu tak blh kawal hmmm

2 Balas

Saya pun macam tu..tapi tak elok sebenarnya..bila anak keluar dia pun suka nangis. Sikit2 nangis sebab ikut ibu masa dalam kandungan.

Mcm sy le. Suami xckp ngn sy pun sy da nak nangis. Hahahaha. Suami x ikut permintaan sy pun sy g blik nangis leleh air mara.

5y ago

Emosi terlebihkan. Hihihi