Xsure date last period! ?

hi mommies, i dah pergi check syukur baby oke, dalam rahim, kaki and tangan pon dh nampak, denyutan jantungnye hehe excited tgok.. cuma i terlalu kurus berat 38 je adudu, hb pon rendah doc suruh makn kerang and sayur hijau, utk susu pulak xkesah kalau bkn susu ibu pon, tpi kene scan 2 weeks lgi utk confirm size baby, sebb xsure period last 21mac tu first or last... agk agk leceh x nak kire?

2 Balas

Xyah rsau sis.. Kalo sis ada tanda mna² kalendar, mybe sis ingat tu. Sy biasanya tick kat kalendar hp je bila 1st n last haid

5y ago

Hhihi tpi lpas khwin.. Blik honeymoon ade period.. Date tk tick kat mana mana pun sis.. Pastu hujung bln 5 hsbnd sruh beli HCG tu check sebb lepastu dh xperiod.. Seklai naik double line hehe