detail scan

Hi mommiest out there..?? Saya nk tnye..perlu ke kita buat detail scan..utk ape??saya bru scan 2d pada usia kandungan 18minggu..n sekarang usia kandungan 21minggu..bila masa terbaik utk saya buat detail scan?

15 Balas

Nak buat detail tuk ape contonya ade masalah dlm angota badan baby dah pun 20w ke atas u all buat? Tak kan buang baby tu tak ade kan so knp nak buat detail scan pula kan kat klinik buat air ketuban and baby normal ke dia bagi tak.... so wat just pry saje dgn tuhan