Pergerakan Baby

hi mommiesss, saya nak tanya. normal ke kalau usia kandungan 18weeks belum ada rasa apa apa pergerakan dari baby 🥹 risau pulak sebab pernah misscarriage before this & masih trauma

22 Balas

Normal sis , saya first mom after 20 weeks ke atas bru rasa 😃 . Tp bergantung perut ibu nyaa jugaaa .

first baby saya rasa kick 24-25minggu. mummy positif tau, tengok benda baik2 & fikir yang baik2 je ok

setiap pregnancy tak sama sis, anak 1st & 2nd 20w lebih baru rasa kick. 3rd ni 18w baru rasa kick.

Saya pun 18w tak rasa lagi, start rasa masa 20w. Tu pun bukan kicking, mcm ada benda bergerak je.

Maaf nak tanya, berapa kali dah miscarriage dan tahu tak apa punca nyaa 😣

1mo ago

Harap baik ² aje kalau dah 18weeks.. sy dah kali ke 3 ni week ke 11 xde heart beat.. :,(

Don't worry sis, if got heart beat, tat fine , nothing to worry

Normal je sis. Sy 20 weeks baru rasa

normal .mcm sy dh 20 week br rs

hi mommies. sy pun sama juga.

normal sis. anak pertama ke?