Bela Kucing Susah Hamil ?

Mommiesss. Betul ke bela kucing antara punca lambat hamil ? Sy ade kawan2 yg dh kawin lbh 5 thn tp blm dapat anak. Dorg mmg fanatik kucing. Bela kucing 5 6 ekor kat rumah. Ade tu yg bile masuk rumah pn dah berbau kucing. Ape pandangan mommies ?

30 Balas

saya dlu 2016 kawin 2019 bru pregnant, sebelum pregnant tu, saya jmpa mak kucing tgah pregnant, saya jaga dia, mcm jaga anak sendiri. lepas sebulan saya jaga kucing tu, saya d sahkan pregnant. saya rasa berkat jaga kucing tu laa saya pregnant. alhamdullilah. 😁