Ovulation test positive

Hi mommies…siapa yg ada pengalaman macam ni ye???hari subur dah lepas 23&24hb..tapi bila cek sekarang dah 5hari berturut2 opk still positive…nak cek upt rasa macam awal lagi..harap dapat bantu

Ovulation test positive
6 Balas

Insyaallah berita baik ni. Macam saya dulu. Moga rezeki awak. Nanti kalau dah lepas 2 minggu tak period boleh beli clearblue cek upt. 🤗

1y ago

Baru try upt tapi -ve…sy tunggu lagi 2 mggu baru test lagi

tggu je la ble period delay bru test upt.. nk lg yakin smggu lps delay.. awal2 tkot line x terg nant konfius plak..

Dah dpo jangan guna opk lagi sis. Dpo 12 ke atas dah boleh try check upt guna first urine awal pagi

1y ago

Dah try upt tapi -ve

Sory nak tanya knpa awak guna opk lagi time fasa dpo ?

pregnt biasenye.

try test upt sis