UPT & OPK positive- after keguguran

Hai saya baru keguguran 10/11/2020 (5weeks).. dah sebulan period still x keluar n saya try check opk & upt. Both positive.. ada ke yang pengalaman macam saya? Before ni check upt x positive pun..

UPT &  OPK positive- after keguguran
5 Balas

Lepas gugur..dah cuci dlm rahim ke belum?? Kalau lepas gugur , belum cuci dlm perut . Bahaya la sebab mudah bole gugur.. lepas cuci dlm rahim..baru bole mengandung lgi lps gugur xde masalah...kak sepupu saya cakap..sebab dia pernah kena gugur masa usia 3bulan..

2y ago

lepas NIE update ye mengandung ke tak

tggu lg 2 minggu.. check lg... 1st tkot hormon hcg yg gugur tu ad lg... ke 2 mungkin sis mngandung lg . lg 2minggu upt tu makin trg.. sis pregnant la tu

sis lps tu cmne. wlau kes lama sy nk tau prgnt x. sbb sy pun sbln lps piyed ni test upt poaitif juga. adakan hormon lama or prgnt

saya sis. gugur. drh gugur dlm 2mggu pastu x dtg piyed. tau2 prgnt lagiii....

sama kes saya..so skg sis mengandung ke tak