saya nak tanya ..saya cek pregnancy test 2 kali ..dua2 positive ..tapi tiba2 sy rasa sakit perut macam sengugut ..then sy cek ada darah sikit ..

tanya ..saya cek pregnancy test 2 kali ..dua2 positive ..tapi tiba2 sy rasa sakit perut macam sengugut ..then sy cek ada darah sikit..macam mana ya

1 Balas

bwak jmpa doktor .. nanti doktor akan check mcm mana ..

4y ago

itu laa , bawak jmpa doktor .. kite x tau apa2 masalah lain kan .. diorg check , senang bgtau skit apa atau masalah apa ker .. doa yg baik2 jer