Mabuk Hamil Trimester Ke Berapa?

Hi Mommies! Siapa dekat sini pernah alami mabuk hamil semasa mengandung? ? Haa, trimester ke berapa anda mula alaminya??? Jom kongsikan dengan kami dan pengguna lain jawapan juga pendapat anda di ruangan komen, OK!

Mabuk Hamil Trimester Ke Berapa?
589 Balas

Saya mabuk hamil trimester pertama lagi..sehingga kandungan masuk 5 bulan.

Pertama....dr anak pertama sampai la sgk ank ke 6....masih lg mabuk hamil

trimester pertama itupon 1 minggu ja muntah ii pastu dah takdak alahan

Trimester 1 & 3. Tak boleh bawak bincang sekali 🤮😂😂😂😂

first.. dari 6 minggu sampai msuk 4 bulan baru hilang alahan..

buat masa sekarang saya alami mabuk hamil dalam trimester pertama

Saya mabuk alahan teruk masa kandungan 9 minggu hingga 15 minggu

Xpernah mabuk pun.. Dari ank no 1 smpi nk msuk 3 da ni

trimester 1. tu pun bulan pertama je. Syukur sgt mabuk tak teruk

Dah masuk 16 weeks..tapi still Ada lg kdg2 pening, loya semua..