Mabuk Hamil Trimester Ke Berapa?

Hi Mommies! Siapa dekat sini pernah alami mabuk hamil semasa mengandung? ? Haa, trimester ke berapa anda mula alaminya??? Jom kongsikan dengan kami dan pengguna lain jawapan juga pendapat anda di ruangan komen, OK!

Mabuk Hamil Trimester Ke Berapa?
589 Balas

alhamdulillah,anak pertama kdua,dan sekrg ketiga belum prnah alami mabuk smasa hamil..💙

trimester 1...hari2 muntah..nasi tak dpt mkan..mkan buah dan mee saja..berat turun 4kg...

Saya dah minggu ke 7. Tak ada rasa apa2 pun. Mual pun tak pernah. Is it normal?

4y ago

Saya nak masuk 6 mggu, still okay.. Tak tau akn dtg hehe

Alhamdulillah takde mabuk hamil, cuma kena gastrik on 1st trimester sebab tak lalu makan

1st Trimister .. Tapi Takder Morning Sickness Pown .. Just Mual Time Bau Tumisan Jer ..

Trimester pertama. Itu pun sebulan je. Alhamdulillah tak teruk sangat mabuknya😊

trimester pertama smpaii trimester kedua tu pun masuk trimester ke 3 baru kurg2 😔

Trimester pertama...masuk kedua hilang...kadang2 dtg balik x teruk sangat..

pertama. tapi tak teruk pun. just lepas makan , confirm keluar balik makanannye 😂

trimester pertama.. bila mkn ja muntah.. skrg dh trimester kedua.. dh kurg sikit..