Masakan Ringkas Di Bulan Puasa

Hello Mommies! Sepanjang bulan Ramadan ni, apa masakan paling ringkas untuk berbuka yang anda buat? Kalau Admin, telur hancur dengan ayam goreng. Haa, tu paling mudah dan senang je nak buat! Jom lah kongsikan dengan kami dan pengguna lain masakan ringkas anda! Nak muat naik gambar pun boleh!

Masakan Ringkas Di Bulan Puasa
29 Balas

Sardin . telur dadar . terung sambal tumis . ayam goreng . ayam masak kicap . ayam masak merah . ikan masak gulai lemak . kari ikan tanpa santan .

Paling simple pun kena pastikan yg suami makan perabis. Makanan yg dia perabis, ni je lah... Mashed potato, coslow, grilled thingy

Telur dadar Budu perah limau dgn bwg n cili potong Ikn bilis goreng lada itam

Nasi goreng je...masuk semua bahan..Gaul..siap..😅😅

Telo mata letak cli api kicap n sos

Ayam masak kicap Ketam goreng

Sambal ikn bilis, telur dadar

Daging goreng @ sup daging

Nasi goreng telor dadar

Telur dadar,ikan goreng