Baby gender???

Hi mommies, Saya skrg 25 minggu preggy utk anak ke2.semlm scan dr ckp baby girl..sblm ni scan baby x nak tunjuk.tapi ikut naluri saya baby boy sbb mmg x de symptom baby girl.anak 1st girl 4 tahun.preggy kali ni x de alahan langsung suka makan masam baby asyik duk belah kanan n perut pun kedepan.org tgk perut ckp baby boy tapi scan baby girl.tapi setengah org ckp sumtime x blh percaya scan 100%.masa saya check chinese calander baby gender pun baby boy.so plan nak buat 4d scan utk confirm. De x mommy sini pengalaman mcm saya.saya nak sgt2 baby boy.sbb fmly 5adik beradik smua perempuan.

16 Balas

Org kata tgok perut sy nmpk mcm bby girl.. Naluri saya kata boy.. Masa scan bby girl.. Sekli keluar bby boy.. 😍

Saya 3 boy..kalau ikut ciri2 tu mcm boy..sbb sy pregn kat boy alahan biasa2 jer..suka sgt mkn masam2..

Pengalaman saya anak perempuan semua tak nak tunjuk, yg lelaki je pandai plk nak tunjuk kat mak ayah dia.

Saya naluri perempuan, orang tengok perut kata perempuan, scan lelaki.. and betullah lelaki

Saya baby first.. haritu scan gender 30weeks..and doctor tunjuk baby boy..

saya pun 25week Aritu scan Doc cakap baby Boy...