13 Weeks Pregnancy

Hi mommies.. Saya pregnant 13 minggu.. First baby utk Saya.. Morning sickness memang teruk sampai dah kurang 2kg.. Xde selera nak makan apa-apa. Kalau makan buah and minum nestum je ok. Skrg doctor bagi Saya makan vitamin ganilia. Saya risau teramat sangat takut baby x cukup zat untuk membesar. Kadang-kadang Saya terlupa untuk makan vitamin. And sometime Saya makan vitamin waktu tengahari. Izit semua nie akan effect baby x.

4 Balas

I loss 4kg during my first trimester. Prinsip sy, pksa dri mkn. Mntah is another story😆 atleast bby got somethg.

5y ago

Ya. Will try paksa makan.