rambut gugur

Hi mommies... saya dan 3 bulan bersalin. Skrg rambut saya banyak yang gugur. Normal ke lepas bersalin rambut gugur? Macam mana ye cara untuk kurangkan rambut gugur...

14 Balas

normal. saya tukar shampoo panten pro v hair fall control , dlm masa sama guna minyak buah keras. dlm 2 bulan lebih guna da nampak anak2 rambut mencanak naik. rambut pun dah kurang gugur anak masuk 7 bulan.

4y ago

boleh buat sendiri, atau beli di shopee pun ada yg siap readymade minyak buah keras