7 weeks...still no heartbeat

Hi mommies...Saya baru mengandung selepas 8 tahun berkahwin. Kini sudah 7 minggu tapi doktor kata belum ada heartbeat baby (melalui vaginal ultrasound). Doktor bg hanya seminggu lagi. Kalau masih tiada heartbeat, kena buat DNC. Adatak sesiapa di sini alami masalah sama macam ni? Minta tolong mommies...

20 Balas

better tggu 10w bru buat kputusan. cuba dptkn pndapat dktr klinik lain pula.

Syw buat tvs 6w da ada heartbeat baby. Stiap org lain2, ade lmbat ade cpat

sy 9 weeks baru nampak. teruskan makan awal² ni folic acid & vit c

sama mcm saya tapi sy suruh doktor bagi masa seminggu lg

Sy 6 weeks just kntong shaja..t lg 2 weeks g scn..

Sy 11w bru nmpk heartbeat bila scan

sy 9w baru dengar heartbeat

Sy 9 week baru nampak...

Hope for the best sis..

Sy 10 week baru nmpk