Scann 7 weeks ada heartbeat,scann 8 weeks x nampak heartbeat😭

scann baby 7 weeks ada nampak heartbeat tp bila scann 8 weeks tak nampak heartbeat normal tak mommies.risauu sangat dr pn x dpt bg explain apa2 suruh dtg seminggu kemudian lg tp hati da tak tenang ni..😭😭 ?? #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

4 Balas

hai sis.. macam mana ya kandungan puan? keadaan sy sama mcm puan. tunggu lagi seminggu tca. hati tengah risau tambah plak alahan dah makin kurang dari sebelum ni.

1y ago

Salam sis, awak macam mana ya?

Sis try scan dari bawah dan cuba klinik lain yea. Semoga dipermudahkan..

Mintak second option dgn klinik lain. Moga urusan sis dipermudahkan.

hi sis..apa updte kndgn sis yer..sbb sy pn td scan mcm kes sis

3mo ago

baru ada semangat nak buka balik apps ni..kandungan x jadi dia gugur masuk 3 bulan..belum rezeki lg..6 tahun penantian..