Makan Vitamin Sekali Waktu Malam

Hi mommies. Saya ada dibagi vitamin B, vitamin C, folic acid & iron dari KK. Soalannya di sini, bolehkah saya ambil kesemua vitamin tu sekali pada waktu malam sebelum tidur? Sebab kalau ambil pagi terus muntah. Malam ok pula. Terima kasih.

1 Balas

kk kat saya cakap boleh. sebab saya pun mcam sis.. pg asyik nk muntah pening2 lpas makan vitamin tu.. then xde slera mkn.. kalau malam sblm tdo ok.. tdo terus lpa mkn. . tp mcm biase la.. jarak satu jam slpas makan