First Pregnancy

Hi, saya nak tanya tentang supplement and ubat saya dpt dari misi. Saya tak sure nak kena makan yang mana satu dulu and kena ambik sebelum atau selepas makan. Saya dapat iron tablets, vitamin c, vitamin b and folic acid. Waktu dia ckp tu tak jelas sangat.

First Pregnancy
4 Balas

Iron tablets - sebelum makan Vit c, B & folic acid - selepas makan Saya pun dapat ubat ni dari kk. Tahan hidung je bau ubat vit B tu 🤣

Sy stop makan tu iron dear, alahan teruk.. Sy just makan vit c, folic acid& B complex ja

ank first n kedua sy dpt ubt mcm ni, tapi msuk y ketiga ni sy dpt obimin shaja 😔

2y ago

hahaha..sama la mcm zincofer ni..pernah sakali mcm tercekik ubat nya..🤣🤣

Saya pun dapat macamni

2y ago

haaa betul tu,saya mkn skali terus senang..😂😂😂